keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Salon toko 27.6

Oltiin siis Hepun kanssa viime lauantaina Salossa toko-kokeessa...ja niipä se meni kuin pohdinkin, että ei herunut ykköstulosta ilman kunnon treeniä..tosi onneksi edes kakkonen napsahti ja ei se kaukana ykkösestäkään ollut:) Kovin tyytyväinen olin taas kerran Heppuun ja siihen miten hienosti H jaksaa työskennellä koko kokeen ajan.

Ilma oli Salossa ihan jees. Oli luvattu +30 asteen hellettä ja ajattelinkin, et on varmaan tukalaa..mut mites kävi, vettä satoi melkein koko aamupäivän..Noh, ehkä parempi kuitenkin näin, niin oli viileämpää. Koe käytiin nurmikentällä ja voittajaluokan tuomaroi Harri Laisi. Tässä liikkeet tarkemmassa syynissä:

Paikalla makuu 9 Vino rintamasuunta. (Mutta ei noussut, niinku viimeks, jihuuuuu!!)

Seuraaminen 8,5 Mun mielestä niin kovin hienoa:) Mut todellisuudessa juoksu osuus on väljä ja täyskäännökset on aikas huonot. Ekaa kertaa meidän tokoilujen aikana osui sellainen seuraamiskaavio, jossa oli täyskäännös sekä käännös vasempaan sekä juoksussa että hitaassa käynnissä.

Istuminen liikkeestä 10 Tää taitaa olla meidän bravuuri:)

Luoksetulo 5 Ei lähteny eka käskyllä ja sit ei pysähtynyt seisomaan (surprise...)

Ruutu 7 Meni lujaa ja suoraan (wau!), käskytin maahanmenon niin, et Heppu oli jo takareunan yli, tällä kertaa se, että Heppu ei totellut maahan-käskyä, koitui onneksemme, koska sain korjattua Hepun vielä ruutuun ja sitten meni maahan ja loppu hyvin.

Hyppynouto 8,5 Ei tietoa mistä verotti, kun kerran palauttikin suoraan. Ehkä pienestä kapulan kääntelystä?

Metallinouto 8 Tosi vino palautus

Tunnari 0 Oi voi.. Heppu toi onneksi oman, mutta oli sitä ennen napannut väärän suuhun, ennen kuin tajusi, ettei olekaan oma..siitä siis automaattisesti nolla. Huoh. Tästä liikkeestä olisi riittänyt 7, niin ykkönen olis ollu plakkarissa..joo joo tiedetään, täl treenimääräl ei me edes oikeasti oltais ansaittu ykköstä.

Kaukot 9 Niin hyvät!! Loistoheppu:) Eka istumaan nousu oli tosi hidas, muuten vaihdokset toimi mainiosti ja pysyi paikallaan. Meidän kaukot on taas hyvä esimerkki siitä miten väärin opetettu liike voidaan korjata..

Kokonaisvaikutus 8,5 "Pienellä hiomisella koirasta tulee hyvä pakkaus. Tekemisen intoa riittää"

Eli siis kakkostulos ja sillä sijoitus 3/6.

Kokeesta viisastuneena olen tällä viikolla ihan oikeesti treenannut tokoa! Useampana päivänä oon ottanu paikallamakuuta, häiriökoirana toimii puuhun sidottu Svingi. Lisäksi oon ottanu tunnarin pitotreeniä ja sivulle tuonti treeniä. Kivaa! Taas on hiukan motivaatiota, kun vähällä treenillä saa kakkosen, niin mitä voikaan saada paljolla treenillä??

Sitten toi nuorempi tyyppi:) Hän on alkanut harjoittelemaan maahan menoa, se oli aluksi sairaan vaikeeta, mutta nyt onnistuu jo avustettuna. Lisäksi neiti on harjoitellut tolpan ympäri kiertämistä. Hän on siis oikein ahkeroinut:) Nyt on niin tosi kuuma, että huomaa erityisesti Svingistä, että se on paljon rauhallisempi kuin normaalisti, yötkin nukkuu kokonaan ja harvoin enää tulee öisin pissavahinkoa. Päivisin kun olen töissä on tullut aina yksi pisu, ei muuta ja kun oon kotona ei vahinkoja oikeastaan enää tuu kuin harvoin. Hyvällä mallilla siis.
Eilen ja tänään olin myös heppatallilla. Eilen otin pelkän Svingin mukaan ja Heppu meni porukoille náuttimaan laatuajasta. Ensin Svingiä hiukan jännitti Minnan shettis Nikke, no sit vaan hengailtiin ja juoruiltiin Minnan kans, ni sit jännitys helpotti ja sitten kun tuli pihalle joku iso heppa, niin se ei pelottanut sit yhtään. Me tavattiin myös mun elämäni poni Rusina<3 Minna ottikin semmosen kuvan mis S ja R on melkein nenätysten. Söpöjä:) Loppuajan S olikin sitten ihan rela tallilla.
Tänään mulla oli sitten molemmat muksut mukana, kun tarkoitus oli mennä Minnan, Yoda-koiran ja Lauran kanssa metsään kävelemään. Tänään Svingi oli sitten ku kotonaan:) Sinne se meni istumaan Nikken karsinan (joka on siis ulkona) eteen, et hei mis ne namit on, eilenkin täst samast hommast sai nameja;-P Heppu vähän katteli Svingiä, et onks toi hullu, eikse nää et siel on isoi elukoi, nooh namit huomatessaan myös Heppu muuttui "hulluksi" ja tuli tsekkailee Nikkeä. Lenkillä Yoda ja Svingi leikkivät kivasti ja kolme vastaantullutta bortsua ohitettiin hienosti. On se hassu, jotkut koirat jännittää niin hitsisti ja toiset on heti kivoja, on niillä niin pienet ne viestit ja eleet.

Tällasta tänne siis kuuluu. Huomenna mennään Marikan synttäreille koko kööri...kiva varmaan vieraille, kun penskat riehuu varmaan taas ku mitkäki... :) Marika vaan totesi, et nää on hänen synttärit ja hän haluu et koirat on mukana:)

2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

On se kyl sellanen HUIPPUHEPPPU! Vaikka sä laitoitkin tuohon loistoheppu.. :) En kyl oikein tajua, miten ootte osannu ees harkata noi kaikki. :)

Ja kiittis Svingin "lainasta" sillä aikaa kun tokoilitte. Meil tytöil oli kivaa!

Illalla nähdään synttäreillä! :)

Marja Karjalainen kirjoitti...

Onnittelut, hyvä Heppu ja Ansku!
Terkkuja!