maanantai 13. heinäkuuta 2009

Agiserti ja tuplanolla :-))

Viikonloppuna oli vuorossa meidän ensimmäinen KLAG. Perjantaina lähdettiin töiden jälkeen Terhin kanssa ajelemaan kohti Kokkolaa. Koirista messissä Heppu, Svingi ja espves Ziki. Matkalla napattiin Kaisi koirineen (espves Aida ja espves Dia) mukaan. Leirintäalue vaikutti kivalta ja meidän pikkupikku-mökkikin ihan riittävältä. Meidän mökki oli ihan kivassa paikassa, hiukan reunassa, niin koiria oli helppo pitää irti pihalla. Svingikinn sai totutella siihen, että oman mökin edustalla pysytään, vaikka kulkee väkeä koirineen ja pyörineen ohi ja hyvinhän se neiti siinä pysyi...ai niin, no meniväthän Ziki ja Svingi heti eka iltana naapurimökille, mutta kun ärtsy irlanninsetteri ajoi likat pois, niin ei sinne sitten enää menty.. ;-P

Klag-viikonloppu avattiin sitten parhaalla mahdollisella tavalla, eli grillaamaalla ;-) Ahneella on maha täysi ja hyvä mieli:) Lauantaina mun ja Hepun eka startti oli vasta yhden aikoihin, joten saatiin rauhassa aamulla nukkua. Ekan rata oli agilityrata ja sen tuomaroin Rantamäki-Lahtinen. Rata oli ihan mukava ja lähdinkin hyvillä fiiliksillä radalle. Rata meni kelvosti ja nollalla maaliin:) Molemmissa takaaleikkauksissa tuli komea kaarre, olisi paremmin pitänyt ennakoida, mutta muuten Heppu meni hyvillä linjoilla ja kontaktitikin oli jees, noh keinu kyllä aika nippanappa. Radan jälkeen kuulutukset, että tämä pari meni kärkeen, wau, no mutta vielä monta koiraa menemättä. Voi mikä onni ja ilo olikaan kun kaikki kisaajat olivat menneet ja me siellä kärkipaikalla yhä! Mikä fiilis!! :) Nollavoitto ja agilityserti ja sillä toinen kiinnitys agilityvalion arvoon. Ihana Huippu-Heppuni<3 Vähän ehkä kuoharia sitten skoolattiin kesken kisapäivän... ;-)

Jälkimmäinen agirata oli ilta yhdeksältä. Rata taas ihan jees, ei mikään vaikea, lopussa piiiiitkä loppusuora. Taisin vielä ennen rataa mainita, että Hepun kanssa loppusuorat on helppoja, kun se irtoaa eteen niin hyvin..nooh mutta miten kävikään.. Rata alkoi taas ihan hyvin ja puomin kontakti oli tosi loisto!! Keinu nyt myös parempi, A myös hyvä. Heppu kulki kuin ajatus ja oikeesti tuntui, että kaikki meni nappiin ja agility oli sillä hetkellä helppoa. Loppusuoralla sitten Heppu tuli toka vikan hypyn ohi ja hyppy väärään suuntaan..hyl. No siihenhän oli selvä syy, minussa. Kaikki lähti jo ennen koko loppusuoraa, kun jäin saattelemaan putkelle, enkä lähtenyt pinkomaan ja sitten en enää vaan kerenny..jalat oli hapoilla ja en vaan päässy eteen. Joku vihajsi, että se saattoi johtua kuoharista...epäilen;-P
Tosi hyvä mieli jäi!

Svingi hengasi kisapaikalla kuin vanha tekijä. häkissä olo meni kivasti parin kiljasun jälkeen, toiset koirat oli kivoja ja ihmiset vielä kivampia:) Kentän reunalla kun istuttiin, niin Svingi vaan relasti huilasi nurmikolla ja katteli ohi kiitäviä agilitykoiria. Hiukan tehtiin maahanmenoja ja sivulle tuloja ja tietty leikkiä. Tän hetken teema on kahden lelun leikki ja vihdoin sen avulla Svinkku on alkanu ees hiukan palauttelee mulle leluja.

Iltalenkki tehtiin porukalla ja mä vaan juoruun puhelimessa samalla kun mun molemmat koirat meinaa jäädä polkupyörän alle..joo..tosi hyvä koiranomistaja. No, mutta onneksi ei mitään käynyt. Ziki ja Svingi olivat ihan bestiksiä reissulle, niin kivaa oli likkojen leikkiä ja painia yhdessä. On se niin mukavaa, kun Svingikin saa jo pienenä totutella olemaan erilaisissa laumoissa, nytkin viiden koiran laumassa oleminen sujui täysin moitteettomasti ja neiti on hienosti omassa asemassaan. Illalla sitten porukalla grillattiin, myös Elsi ja Mia liittyivät seuraan, kivakiva:)

Sunnuntai aamulla satoi vettä, blaah. Eka agirata oli ihan älyttömän tyhmä juoksurata, mentiin vaan edes takaisin suoraa-suoraa ja suoraa. Ëi siis yhtään ainoota teknistä juttua...booring. No, se rata meni sitten juostessa. Tuloksena nolla, sijoituksella 6.

Viikonlopun vimppa rata oli hyppäri, aikas iisi sekin. Hyppärin alotus sujui hienosti ja taisi kyllä sujua koko rata. Taas nollalla maaliin ja TUPLANOLLA!!!! :) Kerrankin ennen toukokuuta;-D Sijoitus 5. Oli kyllä niin hyvä kisaviikonloppu, mä olin kaikkiin ratoihin tosi tyytyväinen, ohjaus pysyi kasassa hyvin kaikilla radoilla ja Heppu oli unelma.

Svingi teki hiukan puun kiertoja ja kahden lelun leikkiä. Lisäksi hän kävi pyytämässä velipoika Jytää leikkimään ja niin vaan Jytä tuli:) Pennut painoivat juosten ja painien ja länderiääniä pidellen. Söpöjä! Taas huomasi, että on toi Kinkku aika tiukka tyttö, niin vaan painoi Jytän maihin, mur mur, mä oon iso ja vahva. Onneksi aikuisten koirien kanssa Svingi ei oo tohon ryhtynyt, vaan on tiennyt myös leikissä paikkansa, esimerkiksi Zikin ja länderi Linan kanssa. Niin siis, nähtiin myös Hanna-Maaria ja Lina-tyttö. Länderit leikkivät kyllä kivasti, taisivat molemmat pitää toisistaan ja ehkäpä Heppukin hiukan ihastui.. Kiva oli nähdä teitä kaikkia! Leirillä nähdään taas!

Viikonloppu oli siis onnistunut Hepun puolesta, Svingin puolesta ja loistoseuran puolésta, kiitos Terhi ja Kaisi, ihan mahtava klag! :)

8 kommenttia:

MarjaK kirjoitti...

Paljon onnea toisesta sertistä! Kohta tulee se kolmaskin! t. Hugo-eläkeläinen?

Henna & tytöt kirjoitti...

Hurjan paljon onnea menestyksestä! :)

Taru kirjoitti...

Onnittelut viellä tätäkin kautta teidän upeista tuloksista!!! Kateellisena luin teidän mukavasta viikonlopun vietosta=/ täällä yks joka joutui!! jäämään rannalle ruikuttamaan=)

Ansku kirjoitti...

Onnea ihan superisti :))) Mäkin haluaisin yhden agisertin, mutta ennen sitä pitäisi varmaan ilmoittautua kisoihin. Ne ei varmaan tule kotiin asti?

Miljuunasti ONNEVA!

Marika kirjoitti...

Jee!! Niin siistiä!! :) Sun siskos saa nyt sit koko ajan olla ihan ylpeenä ku pikkuisempi versio on onnistunu niin tosi hienosti.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Velipoikaa onnittelee Simo, joka myös teki kolmen nollan viikonlopun ja siis myös tuplanollan. Ollaan me pojat vaan hyviä...;0).

Anonyymi kirjoitti...

Te ootte niiin mun idoleita <3

Minna & Yoda Pönttiäinen

jassu kirjoitti...

Ihan hirveen kauheen kamalasti ONNEA teille kummallekin, Hepulle ja sulle! Te ootte kyl hyviä! Kuullosti kyl niin hyvältä viikonlopulta, ettei paremmasta väliä. Ja rapsuja pikku-Svingille myös. Ootan jo kovasti leiriä, et nähään!

jassu