sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Kisaamista ja rakentamisvalmisteluja

Ollaan kisattu Svingin kanssa nyt melkoisen paljon. Koko vuoden on oma tatsi ollut jotenkin hukassa ja nyt yritetään palautella kisarutiinia takaisin. Aika hyvin on kisat sujuneetkin, vaikka kartturi on välillä hukassa. Mutta eiköhän onnistumiset pikku hiljaa ruoki lisää onnistumisia :)

Lohjalla kisattiin elokuun puolessa välissä, siellä tuli kyllä kaikki omituisia virheitä, kuten rima, puomin alastulovirhe ja keppivirheitä :-O Yksi aginolla sieltä kuitenkin irtosi 2. sijalla.

Elokuun lopulla kisattiin omassa hallissa ATT:n seuranmestaruuksista. Äiti pääsi jälleen kerran myös kartturoimaan Svingiä rölliluokkaan. Svingi tykitti taas niin vimmatusti äitin kanssa, että muutama este unohtui matkalta suorittaa, kun Svingi paineli jo seuraavaan putkeen :-D Hyvin äiti kyllä menee Svingin kanssa, kun kerran vuodessa ohjaa agilitya!


Avoimessa luokassa minä tein Svingin kanssa tuplanollan ja sillä irtosi medien seuranmestaruus hopeaa :) Vesikoira Gimma paineli vielä kovempaa kuin Svingi! 


Syyskuussa ollaan ehditty kisaamaan jo TSAUlla ja Forssassa. Tsaulla mentiin kaikki neljä rataa, joista kahdelta nolla (sij.3 ja 1). Kaksi muuta rataa meni hyllyksi. Eilen Forsassa tehtiin tuplanolla sijoilla 2. ja 1. Nyt Svingillä onkin sitten kaikki ensi kesän arvokisoihin vaadittavat tulokset kasassa, huisia :) Svingi on kulkenut kyllä nyt tosi mukavasti ja keinukin alkaa vaikuttaa siltä, että siitäkin tulee vielä ihan kohtalainen. A ja puomi ovat olleet vaihdellen nopeita ja vaihdellen hieman hitaita, treenissä siis nekin koko ajan.

Sitten on kisaamisen lisäksi ne rakentamisvalmistelut. Jossain blogikirjoituksessa mä pohdin, että päästäänköhän jo elokuussa kaivaamaan. Ei päästy. Mutta nyt syyskuussa päästään :) Pihalta o nyt kaadettu ja raivattu pois kaikki puut. Hiukan kyllä kirpasi kaataa omena-, kirsikka- ja luumupuita. Vanhan talon veranta on purettu kokonaan pois, jotta uusi talo mahdutaan rakentamaan. Kulmamerkit ja korkeusasema on kaupungin puolesta käyty tontille laittamassa.

Viime viikolla käytiin Keittiömaailmassa ihmettelemässä keittiön kaappeja ja tasoja, kodinhoitohuoneen kaappeja ja vessojen kaappeja ja altaita. Ensi tiistaina mennään uudestaan ja silloin varmaan pitäisi osata jo jotain alustavia päätöksiä tehdä - apua! Valinnanvaraa on ihan hirveästi! Ja miljoona asiaa pitäisi osata valita!

Viime viikolla myös sähkökeskus oli ilmestynyt pihalle. Jotain on siis oikeasti tapahtumassa :) Maanantaina on rakentamisen aloituskokous ja sen jälkeen voidaan alkaa kaivamaan kuoppaa, jännää! Koitan tänne nyt hiukan rakentamisjuttujakin päivitellä....ne on Sanna erityisesti sulle :)

Ei kommentteja: