lauantai 16. maaliskuuta 2013

Ei mittää ihmeellist


Kevään odotusta ihan selvästi ilmassa! On ihanaa kun linnut laulaa ja aurinko paistaa ja energiaa on taas kummasti enemmän :) Svingi the Ransu kaipailee kipeästi nyppimistä, sen verran hupaisalta se näyttää. Nyppimishuvin mä olen kuitenkin säästänyt lomatekemiseksi ;-)

Viime päivityksestä on kuukausi, että kai tässä jotain on siinä välissä ehditty tekemäänkin, mutta ei mitään kovin ihmeellistä ole tapahtunut. NextLevelin treenejä on ollut useammat ja nyt ollaan hiottu ohjaustekniikoita. Ollaan tehty ihan simppeleitä harjoitteita ja saatu paljon onnistumisia ja paljon treenivinkkejä. Svingin kanssa ollaan niin nextarissa kuin muutenkin harjoiteltu katseen (Svingin) kääntämistä kohti esteitä ja esteiden hakemista katseella. Paras palkinto, jonka tietenkin voi saada, on se, että koira kehittyy. Viime NL-treeneissä mulla oli kuin eri koira, sellainen joka etsi esteitä katseellaan ja lukitsi jo kaukaa ja vinosta linjasta kepit. Mä olin niiiiiiiiin iloinen!!! :) Mentaalivalmennuksen viimeinen osio oli taas todella hyvä! Monta hyvää juttua on jäänyt mieleen ja niistä on jo saatu omaan tekemiseen hyötyä ja työstäminen jatkuu edelleen... Fysiikkatreeneissä jalat on huutanut hoosiannaa, mut kaikkensa antaneena on aika mahtava fiilis :)

SAMIKSET :)



Viime viikonloppuna olin lauantaina katsomassa raumalaisten kisaamista ykkösissä. Oli kyllä kivaa...ja kylmää :-P Päivällä oltiin vielä lenkkeilemässä Liisan ja vehnisten Beean ja Kiian kanssa lenkillä. Svingi ja Kiia rallittelivat ihan intona! Kiia osasi selvästi puhua länderiä, kun rallittelut ja peuhaamiset sujuivat kivasti! Lenkin jälkeen tehtiin hetki tokojuttuja ja TAAS mä päätin, että Svingistä ei tule tokokoiraa! Heti kun treeniin otettiin liikkuri mukaan, niin seuraamista ei kerta kaikkiaan voinut tehdä...ei voinut muuta kuin istua tai seistä paikallaan. Ehkä tämä siis kertoo siitä, että pitäisi treenata paaaaaljon enemmän liikkurin kanssa, eikä aina vain yksin. Sit vielä sanoin, että noudon likka ainakin osaa...joopa joo :-D Heppu nyt oli ihan näppärä, mutta jostain syystä toi tunnarissa väärän..outoa. Kaikki muut liikkeet taisivat olla ok.
Sunnuntaina sitten Svingi kisasi neljä starttia jääkaappi-tsaukkilassa. Ulkona oli ihanan lämmin kun aurinko paistoi ja sisällä oli kylmääää!! Onneksi aika hyvin pysyi lämpimänä, kun koko ajan sai verkkailla. Eka radalta Svingille 10. Radalla oli pöytä ja Svingi latasi täysillä pöydän läpi (olin muuten juuri sanonut, että ei se AINAKAAN läpi mene...) ja heti pöydän jälkeen vielä kielto. Toka rata oli päivän huonoin, vaikka tuloksissa komeili 0 ja sij.2. Ei paljoa lohduttanut, kun niin paljon sättäsin. Hyppäri taas oli päivän ehdottomasti paras, tulokseksi hyl. Viimeinen rata oli ihan kelpo nolla ja sillä voitto. Seuraavaksi sitten kisataan pääsiäisenä ja Heppukin pääsee vähän hyppärille!

Tällä viikolla käytiin siskon ja koirien kanssa hiihtämässä Tarvasjoen pelloilla. Se oli hauskaa! Koirilla ei kyllä tainnut olla niin kivaa, kun lumi jäätyi tosi paljon tassuihin, eikä juokseminen innostanut ollenkaan! Tällä viikolla aksaa treenattiin Tuulian opissa ja päästiinkin treenaamaan koko 29 esteen rata. Jalat oli niin hapoilla, että pieni masennus tuli oman kunnon suhteen. Pakko ryhdistäytyä, että kunto kohenee! Huomenna aamulla kuuden aikaan lähtö tokoilemaan Hepun kanssa...katotaan mitä mahtaa tulla, koe kun on ulkona ja aamuksi on luvattu pakkasta vielä se -15 astetta. Pitäkää peukkuja! :)

1 kommentti:

jassu kirjoitti...

Mä vasta kävin katsoos nuo "esittelyt" Hepusta ja Svingistä, ja NIIN hienosti olet niistä sanonut, että huh huh!
Heppu:
"Vain yksi voi olla ensimmäinen" <3
Svingi:
"Ensimmäinen svingi ja heti hole-in-one" <3