perjantai 2. marraskuuta 2012

Ensilumi tuli ja meni

Viime viikonloppuna olikin oikein talvinen tunnelma. Torstai-iltana alkoi lumisade, joka jatkui lähes koko perjantain. Onneksi oli nastat alla, niin kaikki meni suunnitelmien mukaan ja sain tuplamäärän koiria viikonlopuksi :) Perjantaina hain sheltit hoitoon ja lenkkikaveriksi saatiin vielä Laura ja Tira. Koirat olivat kyllä innoissaan, kun lunta oli vaikka kuinka paljon ja koko ajan sitä satoi lisää. Itselle tuli hiki, kun lumisia metsiä tarpoi. Lauantaina vietettiin kotipäivää neljän koiran voimin, ulkoiltiin paljon ja puuhattiin kaikkea pientä. Oli pakko ikuistaa tämä lokakuinen ensilumi, joka pysyi maassa yllättävän pitkään. Sunnuntaina Tinka ja Tuuli pääsivät takaisin kotiin. Samana päivänä pieni kummipoikani sai myös kasteessa oman nimen. Hän on kyllä niin ihana ja lumoava ja mulle se ensimmäinen kummilapsi!
 
Viikolla kävin hiukan treenailemassa hallilla. Svingi teki oikeastaan pelkästään puomia ja rengasta. Sen kontaktit on hiukan retuperällä :( Syy löytyy ihan tästä kartturista, että eipä siinä varsinaisesti sen kummempaa. Heppu tokoili, ohjattu oli tällä kertaa super! samoin luoksetulo. Paikka istuminen on edelleen vaikea. Svingi teki myös hiukan ruudun alkeita.
 
Svingi, Heppu, Tinka ja Tuuli



2 kommenttia:

jassu kirjoitti...

Upeita kuvia! Ihan uskomattoman näköisiä tämän "talven" lumiksi! Meilläkin lunta oli, mutta ei noin kauniisti! Toi eka kuva on ihan huippu! Mutta Tuulilta on unohtunut pestä nassu aamulla :)
terkkuja ja rapsuja

Marika kirjoitti...

:) Siis Tuulilla ei ole silmiä lainkaan!! Ihania kuvia.. Kiitos suurensuuresti hoitoavusta!!