keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Hyvä pääsiäinen

Ihanaa kun oli muutama vapaapäivä enemmän, ehti tehdä vaikka mitä! Pääsiäinen oli kerta kaikkiaan mukava kaikin puolin, myös koiraharrastusten osalta. Lisäksi ehtisin näkemään kavereita oikein kunnolla!

Lauantaina kisasin Svingillä tsaukkilan kisoissa parin radan verran agia. Oli kivaa taas päästä kisaamaan kuukauden tauon jälkeen, fiilis oli ihan huippu! Eka rata oli agirata, johon olen todella tyytyväinen. Muistin lähteä ajoissa liikkeelle ja liikkua rohkeasti ja Svingi kulki hyvin! Aika alussa Svingi lipsahtaa putkeen, kun kepeille olisi pitänyt mennä->hyl. Toka rata oli hyppäri, josta 5 keppien sisäänmenosta. Siellä mä vaan haaveilen keskellä rataa, vaikka mun piti JUOSTA...no, mutta ihan kelpo rata kuitenkin. Näitä ratoja ei mulla olekaan videolla ollenkaan.

Sunnuntaina kisaaminen jatkui omissa kisoissa, Svingillä 3 rataa ja Hepulla yksi. Aloitin Svingin kanssa hyppärillä, joka kulki ihan mukavasti. Hiukan kiirettä siellä pukkasi putkien jälkeen ;-) Ja muutama muukin kaarratus siellä tulee, mutta en voi valittaa, nuo hyppäritulokset on meillä olleet tiukassa, joten nolla hyppäriltä piristi mieltä. Siihen vielä päälle voitto ja sert-H :-) Radan video. Nyt on sitten toistaiseksi sertit "täynnä"...seuraava agiserti voidaan vastaanottaa kesäkuussa ja hyppyserti vasta joskus lokakuun lopulla. Heppu oli myös mukana hyppärillä...hän ei tainnut muistaa, ettei ole enää niin vetreä kuin nuorena poikana, kun tippui heti ekan riman päälle, kun loikan pituus ei riittänytkään :-O Voi pientä! Muuten Heppu meni oikeinkin kivasti radan, vaikka lopulta tyyppi oli taas niin itsenäinen, että nappasi yhden ekstrahypyn matkalta, eli siitä hyl.

Svingin seuraava rata oli siis agirata. Svingi oli taas niin kiltti! Rata sujui puhtaasti ja vauhdikkaasti, tulos siis nolla ja sillä voitto. Ihana pikkulikka! Agiradan video.

Vimppa agirata olikin sitten omituinen. Menen ottamaan vastaan kolmen hypyn takaa, hypyt olivat vinossa linjassa. Ja Svingi juoksee vaan kaikkien ohi :-O Palautan ja otan uudestaan ja ihan samalla tavalla ohi...mitä ihmettä?? Jatkan rataa muutaman esteen verran, sitten tippuu rima ja seuraavaa rima kolahtaa. Ekana tuli mieleen, et nyt sitä sattuu, joten lopetan radan ja menen tarkkailemaan koiraa. Ihan normaali pikku vieteri Svingi kuitenkin on ja videolta näkee, ettei liikkumisessa ole vikaa. Rima tippuu kun Svingi rynnii mun perään ja kolahdus huonosta valssista. Alun ohittelut taisivat olla vain lapsen osaamattomuutta!

Hyvä pääsiäinen sen kuin jatkuu seuraavana päivänä, kun Marika ja Tinka saivat vimpan ykkösten nollansa ja nousivat kakkosiin, JEE!! :)

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Onnea sertistä ja nollista!

jassu kirjoitti...

Mä oon varmaan jo sata kertaa kattonut noi videot, enkä vieläkään ole väsynyt niiden ihasteluun! :) Onnea ihan hurjasti!