tiistai 29. marraskuuta 2011

0-putki sen kuin jatkuu!

Ikävä kyllä tässä lajissa ei noita nolla-tuloksia tavoitella...
Kuulostaa kyllä paremmalta, jos sanoisi: me tokoiltiin pisteen päähän 3-tuloksesta, eikö kuulostanutkin? ;-)

Hiukan tuntuu jo säälittävältä raportoida tänne blogiin samoista virheistä toko kokeissa. Syykin on aivan selvä, eli treenaan luvattoman vähän tilaa vaativia liikkeitä. Tässä nyt kuitenkin jälleen kerran kootut selitykset. Itsessään koe meni mun mielestä taas ihan mukavasti, vaikkei pisteitä sitten herunutkaan. Ainoa selkeästi huono liike oli ruutu, jonka huonous johtui maassa olevista hajuista, jotka muodostuivat Hepulle ongelmaksi. Laitan liikkeet siinä järjestyksessä kuin ne suoritettiin:

Paikka istuminen: 10
Paikka makuu: 9,5 Oli kuulemma nuuhkaissut maata.
Ruutu: 0 Ongelma oli siis suorituksen aloituspaikassa, joka oli aivan hallin seinässä kiinni. Ilmeisesti hallin reunassa oli sen verran hajuja, ällöttäviä hajuja siis, että en meinannut saada Heppua ollenkaan aloituspaikalle, kun se kierteli ja kaarteli ja vältteli paikkaa. Tokihan Heppu sitten totteli, mutta kun käskytin merkille, niin H oli aivan jossain muissa maailmoissa, eikä ollut yhtään mukana. En siis saanut kahdella käskyllä merkille, meni kolmannella...eli nollaks meni.
Salamakävely: 8 Järjestys seiso-istu-maahan
Luoksetulo: 5 Taas seisominen läpi :(
Metallinouto: 0 Jouduin antamaan lisäkäskyn ja sitten tiputti palautuksen.
Seuraaminen: 7 Hiukan löysä
Ohjattu nouto: 9 TÄÄ OLI NIIN PARASTA!!! Ekaa kertaa ikinä kokeessa Heppu tekin ensin merkin kunnolla!!! Siitä ohjaaminen olikin helppoa (oikealle). Palautuskin oli hyvä, jee!! Pistevähennys tuli siitä, että koiran juoksulinja palautuksessa olisi saanut olla suorempi (!!!). Heppu siis teki sellaisen loivan kaarteen, kun lähestyi mua kohti kapula suussa. Niuhoo.
Kauko-ohjaus: 6,5 Hitsi, oli muuten hyvä, mutta jätti istu-seiso vaihdon tekemättä tuplakäskystä huolimatta. Eka nousu maa-istu oli tosi hyvä!!
Tunnari: 8 Hyvä. Pistevähennys siitä, kun alussa minun kääntyessä ympäri, Heppu hiukan väisti mun jalkaa ja siirsi 10cm pyllyään. Oliks tääkin nyt hiukan niuhoa?

Yht: 191p, EVL0, sij.2/5, tuomari Tiina Heino

Tässä oli sitten tämän vuoden tokokokeet. Ensi vuonna taas kohti uusia koottuja selityksiä :-D
Eiköhän me vielä pappa-koiran kanssa jatketa tokon parissa, vaikka ei noi tulokset oikein imartelevia tänä vuonna ole olleet. Mutta tärkeintähän kuitenkin on, että mulla ja Hepulla on yhteinen kiva harrastus pysyy pappankin mieli virkeänä ;-)

Ja tokotiedotus Svingin osalta, hän on päättänyt että hänestä ei tule koskaan tokokoiraa. Se on vaan nössöille! :-D (todellisuudessa hän vain ottaa kaiken niin TOSISSAAN, ettei kukaan jaksa hänen kanssaan tokoilla) Katsotaan kuinka kauan menee, ennen kuin tämä tokotiedotus on peruttu ;-)

Ei kommentteja: