sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Pikapäivitys viikonlopun kisoista

Nyt tulee vaan ihan tosi pikapäivitys.

Heppu starttasi eilen kaksi rataa agissa. Ensimmäiseltä radalta hyl..oli aika hulvatonta. Hylly kosahti heti alkuunsa. Seuraavalla radalla hyvä fiilis ja 0, sij.5. Tällä radalla Heppu jäi pitkästä aikaa tosi pahasti kökkimään sekä puomille, että aalle, taisin vedättää liikaa. Nyt on kuitenkin kaikki kesän arvokisoihin vaadittavat tulokset plakkarissa, jeejee!!

Tänään Heppu aloitti kisasunnuntain tokokokeella. Heppu siis korkkasi EVL:n. Tämä oli mulle ikään kuin "testikoe", jotta tietäisin mitä kaikkea pitää talven aikana treenata. Koe meni kuitenkin yli odotusten ja Hepulle 3-tulos EVL:sta pistein 201. Ei huono ollenkaan!! Ei ne evln liikkeet sitten kuitenkaan niin vaikeita olleet verrattuna voittajaan, mutta pisteitä rankataan kyllä huomattavasti ankarammalla kädellä.

Paikalla istuminen: 10
Paikalla makuu: 7 Hidas maahanmeno (hitto, enhän mä tajunnu et se liikkuritäti tulee siihen eteen möllöttämään, kai sitä nyt hepun piti mulkoilla..) ja vino rintamasuunta.
Seuraaminen: 7 Voi luoja se kaavio on PITKÄ!!! Muuten ok, mutta perusasennot oli onnettomat!
Idari: 7 Jäävät liikkeet meni oikein ja Heppu oli kyllä hienosti paikallaan, mutta käytän käskyn lisäksi vahvistavia eleitä...oops.
Luoksetulo: 7 Seisominen valahti.
Ruutu: 7 Ihan loistava, tuomarin mielestä vaan liian hidas, vaikka ihan laukalla Heppu meni. Mutta mun mielestä oli superia, että Heppu ylipäätänsä malttoi tehdä merkin, eikä suinpäin rynnännyt ruutuun..
Ohjattu nouto: 0 Kolme käskyä merkille nollasi liikkeen, muuten ihan SUPER!!
Hyppynouto metallilla: 7 Muuten hyvä, mutta palautuksessa pudotti.
Tunnari: 6 Pureskeli ja tiputti palautuksessa.
Kaukot: 5 Ei noussu ekalla ja liikkuu liikaa.

Svingi sitten jatkoi kisapäivää starttaamalla kaksi agirataa tuplahyllyllä. Ekan radan 5 ekaa estettä oli suorastaan hulvattomia! Eka rima tippui, kohta lentokeinu ja putki nro 5 väärään päähän. Siitä tsempattiin oikein onnistunut loppurata maaliin! Loppuun tuli vielä erityisen hyvä ohjaus, joten hyvä mieli jäi. Toka rata oli hieno ja pysyi hyvin koko paketti kasassa, rata meni ikään kuin "nollana", Svinkku vaan hyppäsi renkaan sivusta, enkä korjannut sitä vaan jatkoin matkaa. On tuo Svingi mainio ipana!

Hyvän mielen viikonloppu siis takana ja ensi yönä lähdemme Terhin kanssa ajamaan kohti Helsinkiä ja huomen aamulla lähtee lento Lanzarotelle...ihanaa, lomaa!!

1 kommentti:

Tanja kirjoitti...

Onneksi olkoon, aika huippu viikonloppu. Tulis jo kesä, sillon nähtäisiin taas näissä karkeloissa. Rapsutuksia koiruuksille. Ai niin, no messarihan on jo ihan kohta!!