perjantai 29. toukokuuta 2009

Höpinöitä

Mistäs sitä sitten alottaisi...taas on hiukan päivittämiset jääny..
Svingi on kotiutunut hienosti ja Heppu sopeutunut Svingiin lähes yhtä hienosti :-) Nooh, ainakin melkein..Heppu nyt näyttää koko ajan siltä, että koska toi pentu haetaan pois. Heppu örisee ja mörisee ja menee pentua karkuun minkä ehtii ja Svingi perässä ihan tohkeissaan ja hyppii päälle. Mutta jos H kunnolla murahtaa, niin kyllä pentu sitten uskoo ja jättää Hepun rauhaan. Kyllä Heppu on tosin osoittanut pientä kiinnostusta, kun kukaan ei huomaa..eli kun S nukkuu, niin Heppu hiippailee nuuhkimaan pentua;-) Hassu Heppu! Ulkona Heppu on muutaman kerran "ihan vahingossa" alkanut repimään narulelua Svinkun kanssa.. Uskon että niistä tulee vielä hyvät kaverit!

Eilen Heppu pääsi mun kanssa ATT:n epiksiin treenailemaan kontakteja ja viettämään laatuaikaa ja sillä aikaa Svingi harjoitteli olemaan hoidossa mun vanhempien luona. Neidillä oli mennyt vallan mainiosti, siellä hän oli jo käynyt varastelemassa sukkia;-) Hepun kanssa meni myös hallilla kivasti, poika oli ihan tohkeissaan ennen radalle lähtöä. Mulla oli oikeastaan radalla vain yksi tavoite ja se oli saada H tulemaan A ilman jumiutumista. Tämä tavoite onnistui ok. H tuli aan, niin että eteni koko ajan, eihän se nyt super nopee ollut, mutta ei kuitenkaan jäänyt jumittamaan. Taisi hiukan vapautuksesta varastaakin, mutta pääasia, että uskalsi tulla alastulon kunnolla. Puomin Heppu vaan tuli läpi vaikka himmasikin..sen otin uudestaan ja sitten hyvä kontakti:) Vapautus lelulle ja maaliin!

Svingikin pääsi keskiviikkona hallille katselemaan. Oli kyllä hänen mielestään aika jännää, kun oli niin paljon koiria ja niin paljon kuului haukkumista. Ensin Sving ei meinannut uskaltaa mennä edes katsomaan ihmisiä, ennen kuin tajusi, että ai niin, nää onkin kivoja tyyppejä. Sen jälkeen hän meni reippaasti ihmisten luokse. Ympärillä olevat koirat kuitenkin vielä jännitti, niinpä kävelimme yhdessä kentän reunoja pitkin ja sivussa S olikin reipas ja kulki ihan häntä pystyssä. Kentän läheisyydessä Svingi uskalsi jo hiukan leikkiäkin, kun Miia otti narulelun esille, välillä kyllä piti katsoa, kun Lahja meni agilitya, mutta kyllä se lelukin kiinnosti.
Koirista tavattii sheltti Venla, kääpin Vincent ja cavspa Nicky. Nicky olikin eka koira joka oli Svingin mielestä heti hyvä tyyppi ja sitä olikin mukava haistella! :) Lopuksi vielä oltiin koko kentän pientareella, niin siellä neiti innostui jo riekkumaan ja tappamaan voikukkia:) Tästä se lähtee!

On Svingi saanut Hepun lisäksi myös Tinkasta kaverin, mulla on nisstä kivoja kuvikin, mut ne on vielä kamerassa. Ensin Svingiä jännitti, mutta kohta hän meni jo Tinkan perässä ja kun he tapasivat uudestaan parin päivän päästä, niin oli hienot leikit pystyssä, peräkanaa mennään ja Svingi pitää länderiääniä:) Heppu on onnellinen, kun lapset leikkii keskenään, niin hän saa leikkiä ihmisten kanssa tai olla rauhassa ;-D Heppu kyllä välillä määräilee lasten leikkiä koiralauman johtajana, jos hän menee sanomaan kovan sanan, niin neidit lopettavat leikin samantien. Tänään oltiin metsässä koko lauman kanssa ja siellä ne taas kirmasivat! Nähtiin myös iso hollanninpaimenkoira ja Tinka meni sitä luottavaisesti katsomaan, niin Svingi meni myös! Svinkku sai paljon kehuja rohkeasta käytöksestä! Ihanaa kun oli tukikoira Tinka mukana, koska ei S varmaan olis yksin uskaltanu mennä kattoo ja toisaalta Heppua en voinut päästää, koska kyse ei ollut hänen suosikkikoirastaan. Nyt sai pentu taas lisää kokemuksia erinäköisestä koirasta.

Tänään Svingi sai sitten kesäloman alun kunniaksi teipit korviin! Ei auta vaikka on dumbo-korvat, siitä huolimatta neidin korvat näyttävät tällä hetkellä ihan samanlaisilta kuin Hepunkin...ja eihän dumbo-korvista VOI saada ilmavia..eihän!!??? ;)

Yritän nyt lomalla ehtii päivittelemään sivuja paremmin...

2 kommenttia:

jassu kirjoitti...

Ei, dumbo-korvista EI VOI SAADA ilmavia!!!!! Mä en ymmärrä mitä sä teet niiden koirien korville, että saat ne nouseen ylös????!!! :D
Nooh, me kans laitettiin meidän pystykorvalle teipit ja uskotaan ja ennenkaikkea toivotaan, että siitä tulisi vielä ihan länderikorvanen, vaikka sitten "hieman ilmava" -sellainen!!
Rapsut koiruuksille!

jassu

Anne-Mari kirjoitti...

Roikotan niitä korvista!???!!