maanantai 24. marraskuuta 2008

Kotona jälleen

Reissu on nyt takana päin ja oli kyllä todella ihanan rentouttava matka :) Ilmat suosi ja seura oli hyvää! Eli kiitos Terhi sulle loistavasta matkaseurasta, oli mielettömän kiva reissu!!
Vaikka loma oli ihana, oli silti kotiin mukava palata. Heppua oli ihana nähdä <3 Kiitos Äitille ja isälle Hepun hoitamisesta, te teitte tämän loman mahdolliseksi!
Tässä lomamuistoja
Hotellimme Balito Beach oli mukava perushotelli n. 3 km Puerto Ricon keskustasta ja vain kävelymatkan päässä Anfista. Palvelu respassa oli oikein ystävällistä. Vain yksi ylimääräinen vieras kävi, eli Tarmo-torakka.. Me naiset oikein seistään sohvalla, ku pelättiin torakkaa...hyi yök. Loppujen lopuksi pyydystettiin Tarmo pastasiivilään ja mentiin blondeina respaan, et mitä me nyt tehdään!? ;D Onneksi seuraavana päivänä saatiin myrkkyä.. Respan täti vaan selitti, että "they are harmless!" So what!

Aurinkoa riitti oikeastaan joka päivälle, vain yksi päivä oli pilvinen. Lämpö kohosi joka päivä +30 asteen tienoille ja koska tuulikaan ei Pto Ricoon sovi, oli todella lämmintä! Juuri ihanaa, minä kun olen sellainen auringon palvoja:) Melkein joka päivä otettiin aurinkoa altaalla, myös Anfin hieno valkohiekkainen ranta tuli korkattua. Hyvät rusketusrajat siis löytyy :)Merivesi oli myös lämmintä ja niin ihanan kirkasta. Uimakuvia otettiin ehkä joku sata, koska Terhille tuli aina huono ilme :D heh..
Joka ilta käytiin ravintolassa syömässä hyvin. Aika usein syötiin alkuruokaa ja jälkiruokaa, nam. Paras ravintola (ja kallein) löytyi Anfin rannalta. Meidän iltaelämä muuten oli aika vaisua...melkein joka ilta oltiin kymmeneltä jo punkassa. Yhtenä iltana sitten intouduttiin menemään Ulvovaan Mylläriin karaokeen. Terhi lauloi ja minä olin seuraneitinä. Ja oli muuten Ulvovassa sairaan hyvä meno!!! No, olihan meitä siellä yhteensä kuusi ihmistä.. ;-D Mutta kivaa oli. Parin suomalaisen kanssa mentiin vielä jatkoille viereiseen inkkaribaariin. Ai niin, oltiinhan me vimppanakin iltana Ulvovassa, kun siellä oli bingo. Oltiin muuten aika onnekkaita, mä sain kerran bingon ja Terhi kaks. Hyvä me! Hyvä Laululintunen! :)
Viikon aikana käytiin kaksi kertaa markkinoilla, joilta mukaan tarttui erityisen paljon ihastuttavia koruja. Kerran tehtiin omatoimiretki Las Palmasiin...tosin ei koskaan päästy Palmasiin asti vaan jäätiin varmaan joku 20 km liian ajoissa pois bussista... Ei sitten viittitty etukäteen katsoa, että missä Palmas sijaitsee. Ja eihän tosireissaaja karttaa mukaan ota, eihän!!??? No, loppujen lopuksi mentiin lentokentän lähellä olevaan ostoskeskukseen, johon Finnmatkat tekee retkiä hintaan 9,50. Meidän omatoimiretkeen meni rahaa n. 20 e per nenä. Että silleen. Ensi kerralla sitten viisaampina..toivottavasti ;-)
Kaksi kertaa käytiin myös minigolfaamassa. Ekalla kertaa Terhi rökitti mut ja teki vielä hole in onenkin, waaau! Hiukan aggrempi tyyli Terhillä oli ku mulla...hänen pallot meinaa välillä lenteli naapurienkin radoille.... :) Tokalla kertaa sitten tsemppasin ja voitin pienoisella erolla. Kävimme myös katamaraaniretkellä merellä, ilma oli hieno ja maisematkin kivoja. Tosin me luultiin, et mennään myös katsomaan valaita, niinhän me oltiin esitteestä luettu. Mutta ei valaita! Sit kysyttiin oppaalta ihan närkästyneenä niistä valaista, niin opas ihan hämillään, et ei tällä retkellä edes kuulunut nähdä valaita, katsokaas ku ei oltu avomerellä! Ooops...mitäköhän me oltiin luettu, koska ei enää hotellilla esitteestä löydetty minkäänlaista mainintaa valaista...oltiinkohan nähty samaa unta...ihan himmee juttu!

Käytiin yhtenä päivänä ratsastamassa Maspalomasissa kukkuloilla. Päästiin Terhin kanssa ihan kahdestaan, niin ja siis opas, ratsastamaan. Mun heppa oli kuvassa oleva palomino Blond ja Terhi meni Caddylla. Hepat olivat kilttejä, mun heppa hiukan säpsyili silloin tällöin "iik, auto!! En oo koskaan nähny autoa!!!" ja Terhin hepo kuumu loppua kohden. Kivaa oli, ainoastaan laukata oltaisiin haluttu enemmän. Talli oli muuten todella siisti ja tilava ja hevoset hyvin hoidettuja. Oli hyvä mieli mennä ratsastamaan, kun talli ei ollut mikään rupunen.

Tosi tyytyväinen olen meidän reissuun, viikko oli juuri sopiva aika Pto Ricossa. Shokki oli aikamoinen, kun Suomeen tultaessa maa oli ihan valkoinen ja lämpötilaero yli 30 astetta! Nyt kuitenkin tuntuu jo ihanalta, kun maa on valkoinen ja on pikku pakkanen. Toivottavasti ei heti sulaisi lumi pois. Mun ja Hepun elämä jatkui heti sunnuntaina konaktitreenillä ja on jatkunut samalla kaavalla tämänkin päivän :) Okei, hiukan oltiin lumisotaakin :)
Lopuksi vielä huikean suuret onnittelut hienosta agilityn PM-menestyksestä Jaakolle ja Zenille! Joukkuekulta, yksilöhopea ja Zenistä Norjan agilityvalio, ONNEA!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vielä kerran mahtavasta lomaseurasta!!! Mä en sit millään meinaa päästä tähän normaalin arjen rytmiin :)

Millos taas mennään bilettämään johonkin yhtä hyvään mestaan kuin Ulvova Mylläri? ;)
Huopikkaat, huopikkaat, äiti koitaa piilottaa......lallallaa.

Ja niin, noissa sun linkeissä mun kotisivujen osoite on väärin eli oikea osoite on http://hakala.homeip.net (siis poista se yksi ylimmäräinen s-kirjain http- rimpsun jälkeen).

Terhi

Anonyymi kirjoitti...

Terhi:
Juu, korjasin sen linkin, hyvin se on onneksi ässästä huolimatta toiminut :)

Loisto reissu tosiaan ja
Huopikkaat kyllä kruunasi koko Ulvovan karaoken :)

Anonyymi kirjoitti...

Voivoi... mäkin haluun etelään!! :]
Kivoja kuvia ja kaikkea kivaa olette ehtineet viikon aikana puuhata!

Minna