lauantai 16. elokuuta 2008

Ampiaismagneetti

Ihana elokuinen lauantai-ilta: ulkona sataa vettä kaatamalla ja tuulee oikein kunnolla. Korvat luimussa mentiin juuri iltalenkki. Eilinen ilta meni siis vanhenemisjuhlien merkeissä, hauskaa oli! :) Heppu oli hoidossa illan porukoilla ja iskä toi aamulla Hepun kotiin, samalla kun suuntasi golfkisoihin. Tänään on vaan väsyttänyt koko päivän.. Sain sentään siivottua ja hiukan otettua Hepun kanssa tokoa. Huomenna tulee sukulaiset kylään.



Perjantai aamu lähti meillä surkeasti käyntiin. Menin töihin jo 6.30, joten olin kukon laulun aikaan hereillä. Aamulenkin loppu puolella ihmettelin, että ihan kuin Heppu ontuisi ja omassa pihassa Heppu ei enää astunut oikealle etujalalle lainkaan :( Voi luoja, mikä siinä nyt on ja töihinkin pitäisi lähteä. Sisälle tutkimaan asiaa ja löytyihän se syykin....tittididii, AMPIAINEN PISTÄNYT, TAAAAAS!!!!! Piikin sain pois ja ei muuta kuin kylmää, jotta olo helpottuisi. Viivyttelin töihin lähtö mahdollisimman pitkään. Puoli tuntia pistoksen jälkeen jalka oli turvonnut vain hiukan ja oikeastaan pelkästään pistokohdasta. Sitten vaan töihin toivoen, että koira pärjäilee kotona. Tunnin töissä oltuani päätin kuitenkin soittaa isälle, että ehtisikö hän mennä katsomaan Heppu ennen töihin menoa ja isä lupasi. Kahdeksan aikaan tuli soitto, että Heppu on ihan pirteänä kotona ja oli ollut onnellinen, kun joku tuli häntä moikkaamaan :) Eli loppu työpäivä meni sitten mukavasti, kun tiesi että kotona on kaikki hyvin. Iltapäivällä Heppu ei enää oikeastaan arastellut edes jalkaa, vaikka turvotusta vielä olikin.

Että tällaista meille... Seuraavaksi kun kirjoitan, tulee jälleen uusi koirakaveriesittely....

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No onpas Hepulla nyt huonoa tuuria ammpareitten kanssa ;ö( Niitä tuntuu nyt oelvan paljon maassa ainakin meidän pihalla syömässä pudonneita puolimätiä omenoita!!!

-jaana

Anonyymi kirjoitti...

Voihan nolous!!! Enpä nyt ole ihan varma onko sun virallinen syntymäpäivä jo mennyt, mutta siltikin mahtavan isot onnittelut vanhenemisesta!!! T: Emma, Anni, Terhi, Mikko ja koirat

p.s. Emma täällä laulaa sulle paljon onnea vaan... =)

Unknown kirjoitti...

Paljon onnea vaan . paljon onnea vaan !!! ikääntyminen tuo aina mukanaan väsymystä ja huonoa oloa ;0)
terkkuja täältä Luna tyttäreltä ! ja meiltä kaikilta muiltakin

sari kirjoitti...

Kyllä Heppu se on sitten komea poika! :-)))))

Terkut
Fenja-tyttäreltä H:gistä